Follow us on Facebook
Follow us

Dorpsraad Kerkwerve e.o.

U bent hier:  Home > De Dorpsraad stelt zich voor

De Dorpsraad stelt zich voor

Sinds september 2020 bestaat de Dorpsraad uit de volgende personen:

Hanneke Zuidgeest  (voorzitter en secretaris)

Zo'n jaar of 32 woonachtig op Schouwen Duiveland en sinds 2003 in Kerkwerve. Van beroep docent op Pontes Pieter Zeeman. Ik hou van: oppassen op mijn kleindochter, toneelspelen, radiomaken, theaterbezoek en verre reizen maken.  In meerdere besturen gezeten waaronder het Rode Kruis en het NME. Nu sinds een aantal jaren bij de Dorpsraad. Ik vind het leuk om het e.e.a. te organiseren voor, en het liefst met, de inwoners van Kerkwerve, zoals het opzetten van de Hulpkring en het organiseren van een brunch.  Er is in Kerkwerve genoeg werk te verzetten zeker met het oog op de participatiesamenleving en daar wil ik graag iets aan bijdragen. .

Sandra Hillebrand, penningmeester.

Ik ben al mijn hele leven woonachtig op Schouwen- Duiveland.  Sinds 1 mei  2020 ben ik samen met mijn partner  Marco, onze kinderen Zoë en Delano, de hond en de paardjes in Kerkwerve komen wonen.  In Zierikzee was (en ben ik nog steeds) actief in de wijk Poortambacht. Ik zat daar in het netwerk Hart van Poortambacht welke nu een wijkraad is geworden. Op dit moment maak ik voor hun nog steeds het wijkblad “Poortaal” wat ik met veel plezier doe. Ik heb mijn eigen bedrijf “Homemade Design” welke gespecialiseerd is in het maken van websites en het ontwerpen van diverse zaken zoals logo’s, huisstijlen en bijbehorend drukwerk en bedrijfskleding. Hiernaast hebben we ook nog een andere tak, Refurbished Laptopshop waarmee we actief zijn in het onderhoud en de verkoop van computers en laptops. Van het voorjaar zag ik de oproep in de Nieuwswerver voor versterking van de dorpsraad. Er is geen betere manier om het dorp en haar inwoners te leren kennen dan me aan te sluiten bij de dorpsraad,dus met deze intentie heb ik me aangemeld en nu een aantal vergaderingen bijgewoond. Organiseren is me op het lijf geschreven dus ik vindt het ook erg leuk om dingen te organiseren en regelen in en voor het dorp.

Sybren Horst, bestuurslid

Ik ben32 jaaren woon sinds een paar jaar in Kerkwerve samen met mijnvriendin. Mijn werkzaamheden zijn lekker buiten bezig zijn als hovenier, en mijn bedrijf zit op het industrieterrein in Zierikzee. Wie weet in de toekomst een mooie plek in het buitengebied waar wonen en werken samenvalt.

Mathilda van Leeuwen, bestuurslid

Sebastian van der Veer, bestuurslid.
 
 
 

 


Gezocht: NIEUWE LEDEN
Komt u ons team versterken? Neem dan contact op met het secretariaat.


 Lees verder bij Wat doet de Dorpsraad Kerkwerve?

Submenu

Adres gegevens Secretariaat

Stichting Dorpsraad Kerkwerve
Secretariaat:                       

Vloedstraat 21, 4321 AM, Kerkwerve      

Email: Kerkwerve.dorpsraad@gmail.com.                                             Mobiel: 06 46223863

Website: www.dorpsraad-kerkwerve.nl


Bank

Bankrekeningnr.: NL50RABO03578.74.544

 

Belangrijke telefoonummers

Politie Lokaal 0900-8844

Hulpkring Kerkwerve 06-20317417

Huisartsen dr Speelman en Vrolijk Telefoon 0111 - 412080

huisartsen dr. Bruel en van Rijn Telefoon 0111-413965

Huisartsenpost Zeeland, locatie Schouwen-Duiveland
Borrendamme 9, 4301 VD Zierikzee tel. 0900 - 1585


Brandweer Kerkwerve 0111-41200

 

Dorpsraad Kerkwerve

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Zaterdagmiddag 10 april houden wij een voorjaarsbingo.
Iedere dorpsbewoner is van harte welkom om hieraan mee te doen. We beginnen om 16.30 uur maar kinderen kunnen om 16.00 uur al aan de bingo. 
U moet zich wel van te voren aanmelden voor dit online evenement bij het secretariaat, het liefst via de mail, eventueel kunt u ook bellen of appen. Het is ook mogelijk om u aan te melden via onze Facebookpagina.
Graag uw naam, adres en ook het aantal personen opgeven dat wil gaan bingoën.
Vrijdag 9 april kunt u een tasje ophalen bij het dorpshuis waar uw bingokaarten inzitten en..... wat versnaperingen.
Dit alles wordt u aangeboden door de dorpsraad.
Rest van de informatie volgt nog via Facebook, de Website en........ in uw brievenbus.
Dus... noteer deze datum alvast in uw agenda.
Tot Bingo!
 
  • Van 22 tot en met 26 maart 2021 werkt KWS Infra bv in opdracht van de Provincie Zeeland aan de Heuvelsweg (N655) bij Kerkwerve. Hoewel we overlast zoveel mogelijk proberen te beperken, kan het werk hinder met zich meebrengen.Op de Heuvelsweg wordt het asfalt hersteld en op de rotonde bij Kerkwerve wordt de asfaltdeklaag vervangen. Hiervoor gebruiken we een asfaltmengsel dat voor 50% uit herbruikt asfalt bestaat. Door het werken met circulair asfalt wordt CO2-uitstoot bespaard. Tijdens de werkzaamheden is de hoofdrijbaan gedeeltelijk afgesloten en wordt het verkeer omgeleid. Bekijk de werkzaamheden op https://melvin.ndw.nu/public/situation;id=79804. Eventueel kan data schuiven vanwege weersomstandigheden.
  • Het bestuur heeft versterking gekregen, daar zijn wij erg blij mee. De nieuwe leden stellen zich voor. U kunt dit vinden onder: De Dorpsraad stelt zich voor. 
  • Update bestuurssamenstelling: Helaas gaan twee bestuursleden ons verlaten dus...... hierbij een oproep voor nieuwe bestuursleden. Wie komt ons team versterken?
  • De opening van de sportkooi zal in het voorjaar plaatsvinden. Uiteraard kan men er nu al voetballen en basketballen. En we zien dat daar goed gebruik van wordt gemaakt!
  • Er is een werkgroep gevormd van personen uit de dorpsraad en anderen inwoners uit Kerkwerve die zich gaan buigen over een dorpsvisie. Er zijn inmiddels twee bijeenkomsten geweest en achter de schermen wordt er hard gewerkt.
  • Vanwege het hele corona gebeuren zijn er veel activiteiten niet door gegaan, vandaar ook dat u de activiteit Thuis in de kern en de openbare vergadering hebt gemist. Maar wij zitten niet stil. U heeft rond de kerstperiode een tasje mogen ontvangen en een nieuwsbrief.

Powered by Aubeco Webdesign en hosting| Dorpsraad Kerkwerve: DORPSRAADKERKWERVE.NL| Inloggen