Follow us on Facebook
Follow us

Dorpsraad Kerkwerve e.o.

U bent hier:  Home > De Dorpsraad stelt zich voor

De Dorpsraad stelt zich voor

op 11 december 2017 bestaat de Dorpsraad uit de volgende personen:

Hanneke Zuidgeest  (voorzitter)

Zo'n jaar of 32 woonachtig op Schouwen Duiveland en sinds 2003 in Kerkwerve. Van beroep docent op Pontes Pieter Zeeman. Ik hou van: oppassen op mijn kleindochter, toneelspelen, radiomaken, theaterbezoek en verre reizen maken.  In meerdere besturen gezeten waaronder het Rode Kruis en het NME. Nu sinds een aantal jaren bij de Dorpsraad. Ik vind het leuk om het e.e.a. te organiseren voor, en het liefst met, de inwoners van Kerkwerve, zoals het opzetten van de Hulpkring en het organiseren van een brunch.  Er is in Kerkwerve genoeg werk te verzetten zeker met het oog op de participatiesamenleving en daar wil ik graag iets aan bijdragen. .

Miranda Vermeeren (secretariaat )

 Hallo, ik ben Miranda Vermeeren, 51 jaar, geboren in Vlissingen en sinds twee jaar woonachtig in Kerkwerve. Samen met Piet heb ik vijf kinderen, variërend in leeftijd van 14 tot 24 jaar. Mijn werkzame leven breng ik door op een scholengemeenschap in Vlissingen, waar ik de onderwijsadministratie en een stukje financiële administratie voer.

Mijn vrije tijd breng ik graag door met de kinderen, lezen, koken, wandelen, de zon, vakanties en korte tripjes.
In Vlissingen had ik samen met een vriendin een Straatvereniging opgericht, waarmee we een aantal keer per jaar iets organiseerden, zoals De Nationale Straatspeeldag, Burendag, Halloweenfeest, buurtbarbeque etcetera. In het verleden ben ik kabouterleidster geweest bij de Scouting. Organiseren ligt me dus wel.
Wilt u meer over mij weten? Aarzel dan niet en zoek me op.
 
Jos Schlicher: Penningmeester

Ik woon sinds 1989 op het eiland waarvan alweer 15 jaar in Kerkwerve. Ik werk bij de gemeente Schouwen-Duiveland in diverse beleidsfuncties op het gebied van welzijn,  onderwijs en financiën. Vrijwilligerswerk is er bij mij met de paplepel ingegoten. Ik deed en doe vrijwilligerswerk bij een EHBO-vereniging, het Open Jeugd- en Jongerenwerk, de Stichting Middenschouwen Cultureel, Brogum, het Nederlandse Rode Kruis en Filmtheater Zierikzee.

Ik beheer vanaf november 2017 bij de dorpsraad de penningen en wil me als bestuurder graag inzetten dat de boekhouding op orde is. Initiatieven voor en liefst met kwetsbare inwoners van Kerkwerve hebben mijn speciale aandacht.


Gezocht: NIEUWE LEDEN
Ons bestuur telt momenteel 3 leden. U begrijpt dat dit niet kan wij hebben daarom meer mensen nodig die ons team willen komen versterken. Vele handen......


 Lees verder bij Wat doet de Dorpsraad Kerkwerve?

Submenu

Adres gegevens Secretariaat

Stichting Dorpsraad Kerkwerve
Secretariaat:                       

Beatrixstraat 4, 4321 AP, Kerkwerve      

Email:Kerkwerve.dorpsraad@gmail.com.                                            Mobiel: 06 40509772

www.dorpsraad-kerkwerve.nl


Bank

Bankrekeningnr.: NL50RABO03578.74.544

 

Belangrijke telefoonummers

 

Politie Lokaal 0900-8844


Huisartsen dr Speelman en Vrolijk Telefoon 0111 - 412080

huisartsen dr. Bruel en van Rijn Telefoon 0111-413965

Huisartsenpost Zeeland, locatie Schouwen-Duiveland
Borrendamme 9
4301 VD Zierikzee
tel. 0900 - 1585


Brandweer Kerkwerve 0111-41200

 

Dorpsraad Kerkwerve

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dit is voor News03

Powered by Aubeco Webdesign en hosting| Dorpsraad Kerkwerve: DORPSRAADKERKWERVE.NL| Inloggen