U bent hier:  Home > Het Dorp > Activiteiten Kerkwerve

Activiteiten Kerkwerve

• Zaterdag 22 December 2018, 20:00 - 22:00 Kerstconcert PKN

• Dit jaar verkoopt de activiteitencommissie van de PKN Kerkwerve weer oliebollen. De bestelbriefjes zijn bij een ieder bezorgd. Daarop staan de nodige adressen en telefoonnummers waar u de oliebollen en appelbeignets kunt bestellen. Heeft u dit gemist mail dan naar ac@pkn-kerkwerve.nl. De bestellingen worden op maandagochted 31 december gratis bezorgd of u kunt deze ophalen in de shuur van de fam. Hendrikse aan de Zandweg 2a tussen 09.00-11.00 uur.
  • Knutselen in de natuurtuin met kinderen. En voor de hele familie: Rondleiding Giftplanten leren kennen. Basteln mit Kindern und Giftpflanzen kennenlernen. Entree € 6,00 inclusief materiaal en inclusief koffie / drankje, verse wafel + slagroom + jam. Vooraf aanmelden wordt aanbevolen. Dat kan via 0111-691536.  Kerkwerve-natuur Kerkwerve, 5 Florisweg.

• Zaterdag 15 december darttoernooi ´t Hart van Kerkwerve.
  • Humoristische likeurproeverij zaterdag 15 december om 14.30 uur in ´t Zuudende. Gratis voor alle inwoners van Kerkwerve aangeboden door de Dorpsraad in het kader van Thuis in de Kern. Iedereen die zich heeft opgegeven... tot zaterdag.
  • 't Wienkeltje in 't Zuudende: open van maandag t/m vrijdag van 13.00-16.30 uur. Ook voor eieren en witlof.

•  Het tijdelijke adres van het secretariaat is m.i.v. heden: Vloedstraat 21, 4321 AM Kerkwerve.
  • Miranda, die het secretariaat onder haar hoede heeft, gaat verhuizen. Wij zijn daarom dringend op zoek naar een nieuw bestuurslid (leden mag ook....) Wie komt ons team versterken? Zonder voldoende bestuursleden gaat het echt niet lukken, dus..... graag een telefoontje of mailtje voor info. of aanmelden naar het secretariaat.
  • Daarnaast zijn wij zoek naar mensen die samen met de dorpsraad mee willen denken/praten over een nieuwe dorpsvisie. De dorpsraad heeft al eerder een oproep gedaan maar helaas zijn er nog geen aanmeldingen gekomen. Dus.......
  • Vooraankondiging: herhalingscursus reanimatie/AED zal op woensdag 18 maart aanstaande plaatsvinden in Dorpshuis 't Zuudènde Kerkwerve. De cursisten die al eerder zijn geweest ontvangen automatisch bericht hierover. Andere belangstellenden kunnen een mailtje sturen naar de dorpsraad. Deze cursus wordt u aangeboden namens de Dorpsraad.      kerwerve.dorpsraad@gmail.com
  • Wilt u voor de eerste keer een AED/reanimatiecursus volgen? Stuur dan een mailtje naar kerkwerve.dorpsraad@gmail.com. Bij voldoende aanmeldingen kunnen wij u deze cursus aanbieden.