U bent hier:  Home > News04

News04

Dit voor News04

Website: www.dorpsraad-kerkwerve.nl

• Zaterdagmiddag 10 april houden wij een voorjaarsbingo.
Iedere dorpsbewoner is van harte welkom om hieraan mee te doen. We beginnen om 16.30 uur maar kinderen kunnen om 16.00 uur al aan de bingo.
U moet zich wel van te voren aanmelden voor dit online evenement bij het secretariaat, het liefst via de mail, eventueel kunt u ook bellen of appen. Het is ook mogelijk om u aan te melden via onze Facebookpagina.
Graag uw naam, adres en ook het aantal personen opgeven dat wil gaan bingoën.
Vrijdag 9 april kunt u een tasje ophalen bij het dorpshuis waar uw bingokaarten inzitten en..... wat versnaperingen.
Dit alles wordt u aangeboden door de dorpsraad.
Rest van de informatie volgt nog via Facebook, de Website en........ in uw brievenbus.
Dus... noteer deze datum alvast in uw agenda.
Tot Bingo!

• Van 22 tot en met 26 maart 2021 werkt KWS Infra bv in opdracht van de Provincie Zeeland aan de Heuvelsweg (N655) bij Kerkwerve. Hoewel we overlast zoveel mogelijk proberen te beperken, kan het werk hinder met zich meebrengen.Op de Heuvelsweg wordt het asfalt hersteld en op de rotonde bij Kerkwerve wordt de asfaltdeklaag vervangen. Hiervoor gebruiken we een asfaltmengsel dat voor 50% uit herbruikt asfalt bestaat. Door het werken met circulair asfalt wordt CO2-uitstoot bespaard. Tijdens de werkzaamheden is de hoofdrijbaan gedeeltelijk afgesloten en wordt het verkeer omgeleid. Bekijk de werkzaamheden op https://melvin.ndw.nu/public/situation;id=79804. Eventueel kan data schuiven vanwege weersomstandigheden.
  • Het bestuur heeft versterking gekregen, daar zijn wij erg blij mee. De nieuwe leden stellen zich voor. U kunt dit vinden onder: De Dorpsraad stelt zich voor.
  • Update bestuurssamenstelling: Helaas gaan twee bestuursleden ons verlaten dus...... hierbij een oproep voor nieuwe bestuursleden. Wie komt ons team versterken?
  • De opening van de sportkooi zal in het voorjaar plaatsvinden. Uiteraard kan men er nu al voetballen en basketballen. En we zien dat daar goed gebruik van wordt gemaakt!
  • Er is een werkgroep gevormd van personen uit de dorpsraad en anderen inwoners uit Kerkwerve die zich gaan buigen over een dorpsvisie. Er zijn inmiddels twee bijeenkomsten geweest en achter de schermen wordt er hard gewerkt.
  • Vanwege het hele corona gebeuren zijn er veel activiteiten niet door gegaan, vandaar ook dat u de activiteit Thuis in de kern en de openbare vergadering hebt gemist. Maar wij zitten niet stil. U heeft rond de kerstperiode een tasje mogen ontvangen en een nieuwsbrief.